Задатак је био да се изабере животиња и примени њен облик на неки производ. Као животиња изабрана је врста змије, кобра, због своје извијене и елегантне форме. Њен облик примењен је на предњој виљушци бицикла. Да би производ био употпуњен, осмишљен је и остатак елемената који чине бицикл. Да би асоцијација са змијом била упечатљивија, у шипку од виљушке уграђене су лед-диоде које изгледају као змијске очи. Лед-диоде осветљавају пут пред возачем. Такође, ту је и задње светло црвене боје, које је подједнако важно за безбедност у саобраћају током вечерњих часова. Ручке и седиште су пресвучени материјалом који је имитација змијске коже. Боје су одабране да би објасниле имекраљевске кобре и то златна боја као симбол краљевске круне династија у комбинацији са црном која представља змијску опасност и њене црне очи. Пројекат је из 2007. године.

Cobra Bicycle Cobra Bicycle Cobra Bicycle Cobra Bicycle Cobra Bicycle Cobra Bicycle Cobra Bicycle Cobra Bicycle Cobra Bicycle Cobra Bicycle Cobra Bicycle Cobra Bicycle Cobra Bicycle Cobra Bicycle

...да упозна клијенте разних профила, а са некима од њих је и наставио сарадњу. У оквиру факултетске наставе слушао је и предмет Графички дизајн. Имао је прилику да се упозна са основама графичког дизајна а затим је наставио да самостално унапређује своје знање.

Доказао се у дизајнирању производа, амбалаже, паковања, дизајну идентитета, брендирању производа и ентеријера, дизајнирању веб презентације.

Што се тиче уметничких вештина познаје: цртање, сликање, скицирање, ручно прављење модела, илустровање, фотографисање...

Користи 3D програме као што су 3D Rhinoceros, Gemvision Matrix, T-Splines for Rhino, V-Ray for Rhino, V-Ray for Max, KeyShot 2-3, i 2D програме Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, After Effects.

Тимски је играч. Жељан да увек научи нешто ново.

Клијенти:

Cadac
PM
mts
High Island Healht
Commercially Retail
Jelen
Gradska Cistoca
Arjuna
Glasnost
Peis
CitiScan Radiology
Weble
Home
Sparkis Group
FlashIt
myTechguy
Teken Media
NT
myADengine
National
Northpointe
Rapport Group