FingySTAR је гумена, еластична, водоотпорна играчка намењена деци од три до осам година. Постоје три карактера: Лепљивац, Секач и Бумер. Оно што је карактеристично код ове играчке јесте то што има на леђима удубљења за прсте који омогућавају детету да приликом игре помера еластичне руке, ноге или главу. Играчка садржи још један гумени део који омогућава да се удубљење на леђима покрије. Тај део се може окачити и као огрлица око врата.

Fingy Star Fingy Star Fingy Star Fingy Star Fingy Star Fingy Star Fingy Star Fingy Star Fingy Star Fingy Star Fingy Star Fingy Star

...да упозна клијенте разних профила, а са некима од њих је и наставио сарадњу. У оквиру факултетске наставе слушао је и предмет Графички дизајн. Имао је прилику да се упозна са основама графичког дизајна а затим је наставио да самостално унапређује своје знање.

Доказао се у дизајнирању производа, амбалаже, паковања, дизајну идентитета, брендирању производа и ентеријера, дизајнирању веб презентације.

Што се тиче уметничких вештина познаје: цртање, сликање, скицирање, ручно прављење модела, илустровање, фотографисање...

Користи 3D програме као што су 3D Rhinoceros, Gemvision Matrix, T-Splines for Rhino, V-Ray for Rhino, V-Ray for Max, KeyShot 2-3, i 2D програме Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, After Effects.

Тимски је играч. Жељан да увек научи нешто ново.

Клијенти:

Cadac
PM
mts
High Island Healht
Commercially Retail
Jelen
Gradska Cistoca
Arjuna
Glasnost
Peis
CitiScan Radiology
Weble
Home
Sparkis Group
FlashIt
myTechguy
Teken Media
NT
myADengine
National
Northpointe
Rapport Group