Дипломски рад бр. 2: HAND WASH је туш који је намењен свим људима. Он је део нашег свакодневног живота. Без њега не можемо да почнемо или завршимо дан. Оно што нам он нуди јесте лепше и практичније туширање с већом уштедом воде.

Састоји се из кућишта на коме се налази:

Hand Wash

Састоји се из кућишта на коме се налази:

- екран са дугмићима
Помоћу дугмића бирамо опције које нам се приказују на екрану. Тако да можемо имати увид у потрошњу воде и време туширања, упалити или угасити воду, изабрати жељену температуру воде, упалити или угасити топао ваздух за сушење, као и укључити шампон који цури из туш рукавице.

Hand Wash

- чесма
Jедноставним кликом на њу излази из кућишта, истом процедуром се враћа у кућиште.

Hand Wash

- прскалице
Служе у сврху лакшег испирања сапунице са коже.


- фиока за додатке
Jедноставним кликом на фиоку, она се може отворити или затворити, фиоке служе за одлагање наставака који се каче на туш рукавицу.

Hand Wash

- туш-рукавица
Има функцију да олакша купање, исти је принцип прања коже као руком, само што рукавица долази у додир са кожом, потребно је изабрати жељену опцију на екрану и рукавицом се можете насапуњати, туширати или сушити јер туш-рукавица испушта топао ваздух који истовремено и суши и брише кожу.

Hand Wash

- чешаљ
Са којим чешљамо и сушимо косу.

- сунђер
Cа којим се трљамо у току купања, на средини сунђера налази се рупица кроз коју пролази шампон који долази из туша, корисник је у могућности да се истовремено пере и трља а затим испере пену са себе.

- пешкирић
Cа којим се бришемо након туширања.

Hand Wash

...да упозна клијенте разних профила, а са некима од њих је и наставио сарадњу. У оквиру факултетске наставе слушао је и предмет Графички дизајн. Имао је прилику да се упозна са основама графичког дизајна а затим је наставио да самостално унапређује своје знање.

Доказао се у дизајнирању производа, амбалаже, паковања, дизајну идентитета, брендирању производа и ентеријера, дизајнирању веб презентације.

Што се тиче уметничких вештина познаје: цртање, сликање, скицирање, ручно прављење модела, илустровање, фотографисање...

Користи 3D програме као што су 3D Rhinoceros, Gemvision Matrix, T-Splines for Rhino, V-Ray for Rhino, V-Ray for Max, KeyShot 2-3, i 2D програме Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, After Effects.

Тимски је играч. Жељан да увек научи нешто ново.

Клијенти:

Cadac
PM
mts
High Island Healht
Commercially Retail
Jelen
Gradska Cistoca
Arjuna
Glasnost
Peis
CitiScan Radiology
Weble
Home
Sparkis Group
FlashIt
myTechguy
Teken Media
NT
myADengine
National
Northpointe
Rapport Group