Дизајн 1. футроле за iPhone. Елегантан дизајн намењен свакоме. Футрола је направљена од црне пластике у комбинацији са металним дугмићима. Полеђина футроле има текстуру која може бити од коже.

iPhone 5 Футрола iPhone 5 Футрола iPhone 5 Футрола

Дизајн 2. футроле за iPhone. Спортски и уједно елегантан дизајн футроле намењен је људима којима је спорт саставни део живота. Направљена је од црне пластике у комбинацији са гумом чија је сврха да што боље сачува iPhone од огреботина или пада. Сви дугмићи су од гуме, дугме за утишавање се помера као слајдер, одозго-надоле и обрнуто.

iPhone 5 Футрола iPhone 5 Футрола iPhone 5 Футрола

Дизајн 3. футроле за iPhone. Футрола флуидније форме, ради лепшег осећаја приликом држања у руци. Материјал је пластика, док су дугмићи метални.

iPhone 5 Футрола iPhone 5 Футрола

Дизајн 4. футроле за iPhone. Елегантна футрола направљена од дрвета у комбинацији са металом. Осмишљена за љубитеље предмета од дрвета.

iPhone 5 Футрола iPhone 5 Футрола iPhone 5 Футрола

...да упозна клијенте разних профила, а са некима од њих је и наставио сарадњу. У оквиру факултетске наставе слушао је и предмет Графички дизајн. Имао је прилику да се упозна са основама графичког дизајна а затим је наставио да самостално унапређује своје знање.

Доказао се у дизајнирању производа, амбалаже, паковања, дизајну идентитета, брендирању производа и ентеријера, дизајнирању веб презентације.

Што се тиче уметничких вештина познаје: цртање, сликање, скицирање, ручно прављење модела, илустровање, фотографисање...

Користи 3D програме као што су 3D Rhinoceros, Gemvision Matrix, T-Splines for Rhino, V-Ray for Rhino, V-Ray for Max, KeyShot 2-3, i 2D програме Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, After Effects.

Тимски је играч. Жељан да увек научи нешто ново.

Клијенти:

Cadac
PM
mts
High Island Healht
Commercially Retail
Jelen
Gradska Cistoca
Arjuna
Glasnost
Peis
CitiScan Radiology
Weble
Home
Sparkis Group
FlashIt
myTechguy
Teken Media
NT
myADengine
National
Northpointe
Rapport Group