Индустријски

Моја столица

Претходни дизајн

|

Дипломски рад бр. 1: Моја столица осваја елеганцијом, иако је направљена од јефтиних материјала. Може се користити у разне сврхе у различитим амбијентима а у зависности од боје. Уклапа се и у елегантан минималистички, али и у опуштени и необавезујући ентеријер/екстеријер.

Столица је направљена од наслаганих дрвених профила шперплоче који су повезани металним елементима. Метални навој (брезон) иде целом дубином столице и служи за повезивање елемената. Такође, део столице су и метални дистанцери који праве размак између дрвених профила, а да би столица била фиксирана, користе се шрафови који се налазе на сваком крају брезона.

Моја столица Моја столица Моја столица Моја столица Моја столица

...да упозна клијенте разних профила, а са некима од њих је и наставио сарадњу. У оквиру факултетске наставе слушао је и предмет Графички дизајн. Имао је прилику да се упозна са основама графичког дизајна а затим је наставио да самостално унапређује своје знање.

Доказао се у дизајнирању производа, амбалаже, паковања, дизајну идентитета, брендирању производа и ентеријера, дизајнирању веб презентације.

Што се тиче уметничких вештина познаје: цртање, сликање, скицирање, ручно прављење модела, илустровање, фотографисање...

Користи 3D програме као што су 3D Rhinoceros, Gemvision Matrix, T-Splines for Rhino, V-Ray for Rhino, V-Ray for Max, KeyShot 2-3, i 2D програме Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, After Effects.

Тимски је играч. Жељан да увек научи нешто ново.

Клијенти:

Cadac
PM
mts
High Island Healht
Commercially Retail
Jelen
Gradska Cistoca
Arjuna
Glasnost
Peis
CitiScan Radiology
Weble
Home
Sparkis Group
FlashIt
myTechguy
Teken Media
NT
myADengine
National
Northpointe
Rapport Group