Кристални Сат је намењен пословном мушкарцу. Елегантан је и направљен од кристала, стакла и метала. Главни материјал је кристал од коjeг је направљена наруквица, која поред кристала има и металне плочице помоћу којих се спајају делови наруквице.

Главни део, а то је горњи део на коjеm се налази дигитални показивач времена, одаје утисак да је од кристала због своје неправилно изломљене форме, а заправо је од стакла. Свако од три највећа поља на главном делу показује сате, минуте, секунде, или датум. Да би сат био још елегантнији и што једноставнијег изгледа, попут кристала, сви дугмићи су избачени и уместо њих постављена су поља осетљива на додир. Та поља се налазе на горњој површини сата.
Пројекат из 2008. године

Сат Сат

...да упозна клијенте разних профила, а са некима од њих је и наставио сарадњу. У оквиру факултетске наставе слушао је и предмет Графички дизајн. Имао је прилику да се упозна са основама графичког дизајна а затим је наставио да самостално унапређује своје знање.

Доказао се у дизајнирању производа, амбалаже, паковања, дизајну идентитета, брендирању производа и ентеријера, дизајнирању веб презентације.

Што се тиче уметничких вештина познаје: цртање, сликање, скицирање, ручно прављење модела, илустровање, фотографисање...

Користи 3D програме као што су 3D Rhinoceros, Gemvision Matrix, T-Splines for Rhino, V-Ray for Rhino, V-Ray for Max, KeyShot 2-3, i 2D програме Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, After Effects.

Тимски је играч. Жељан да увек научи нешто ново.

Клијенти:

Cadac
PM
mts
High Island Healht
Commercially Retail
Jelen
Gradska Cistoca
Arjuna
Glasnost
Peis
CitiScan Radiology
Weble
Home
Sparkis Group
FlashIt
myTechguy
Teken Media
NT
myADengine
National
Northpointe
Rapport Group